Facebook
Szállítási költségek
Az önellátó gazdálkodás mintakertje 1. rész2015-01-01 19:41
Napjainkban egyre nagyobb érdeklődés figyelhető meg a kiskerti termesztés iránt. Az élelmiszer botrányok, a növekvő árak, de ezzel együtt romló íz és minőség.
Az okos gazda a természethez fordul!2014-05-29 11:03
A magyar gazdák főként saját tapasztalataikra és kollégáik ismereteire támaszkodva gazdálkodnak. A felhalmozott gyakorlati megfigyelések hasznosítása szintén nélkülözhetetlen pillére a természetőrző gazdálkodásnak.
Miért igyunk almalét?2014-05-29 10:00
Miért igyunk almalét? Naponta két pohárral a frissítő gyümölcsléből akár 40 százalékkal csökkenti a vastagbélrák kockázatát magas antioxidáns tartalmának köszönhetően.
Egy világunk van, és azt óvnunk kell2014-05-29 10:00
Egy világunk van, és azt óvnunk kell. Egy japán asszony a lengyel Tátrában talált rá az őt rabul ejtő helyre. Vajon mi vonzotta őt oda?
A világ rák nélkül2014-05-29 10:00
Nem törvényszerű, hogy az emberek 80-85 százaléka hazánkban szív- és érrendszeri betegségben, agyvérzésben, cukorbetegség szövődményei miatt vagy rákban haljon meg - állítja a zánkai dr. Ládi Szabolcs homeopata orvos.
Háztartási hulladékkezelés2014-05-29 10:00
Háztartási hulladékkezelés
Meggy - a gyulladáscsökkentő és antibakteriális gyümölcs2014-05-29 10:00
A korszerű táplálkozásban egyre nagyobb hangsúlyt kap az ételek ásványi anyag tartalma, hiszen ezeket az emberi szervezet nem tudja előállítani, ezért kívülről pótolja azt.
Vásárlói referenciák2014-05-29 10:00
Vásárlói referenciák
Az EM nyújtotta előnyök a környezetünk egészségében2014-05-29 10:00
A mikróbák által termelt enzimek olyan természetes anyagok, amelyek a legváltozatosabb szennyeződések elbontására képesek...
Milyenek a barátságos baktériumok?2014-05-29 10:00
A baktériumokat, különösen közkeletű, de pontatlan nevükön a bacilusokat sokan kiirtandónak, ártalmasnak tartják, és fertőtlenítők, antibiotikumok hadát vetik be ellenük.