Termékeink

Olaj- szennyvíztisztítás

 

 

 

 
A baktériumok csodája Az EM alkalmazása a szennyvízkezelésben A Királyréti tó kezelése  
       
       

 

 

 

 

Kőolajjal, vagy származékaival szennyezett talaj kezelése EM-BIO-val

Az EM egy multi-mikróbakeverék, melyet a japán Dr Teruo Higa szabadalmaztatott a megtalált specifikus összetételében.

Az EM egy gyűjtőfogalom, melyet a mikroorganizmusok egy családja jellemez és fotoszintetizáló baktériumok, élesztők, tejsavbaktériumok és gombák alkotnak.

Az EM egy folyékony koncentrátum. Előállitása tartályokban történik 80 féle mikroorganizmusból. A felhasznált mikroorganizmusok 5 különböző család, 10 különféle nemzetségéhez tartoznak és mind aerob, mind pedig anaerob fajokat tartalmaz.

Eredetileg HIGA professzor az EM-et talajjavitásra szánta, de későbbi bevezetése során bebizonyosodott, hogy felhasználási lehetőségei sokkal tágabbak, igy  sikeresen alkalmazható a környezetvédelemben. Japánban, de Horvátországban is sikeresen alkalmazzák a kommunális szennyvizkezelésben, ami elvezetett az olajos szennyezések induló kezeléséhez.

Az EM-BIO mikrobiológiai készitmény  előállitását, forgalmazását és felhasználását Magyarországon  2009-ben engedélyezték.

A kiömlött olaj, illetve folyékony szennyezések könnyebb kezelésére az EM-BIO mellett rendelkezésünkre áll még egy bio minősítéssel rendelkező termék, mely a saját súlyának 1,5-2 szeresét képes felszívni. Az így felszívott olaj adott technológiával és az EM segítségével komposztálható, de önmagában használva is csökkenti a mentesítésre fordítandó időt és megkönnyíti az elvégezendő feladatok  idejét.

A fenti termékekkel kapcsolatos engedélyekkel és biztonsági adatlappal rendelkezünk.EM-BIO mikrobiológiai készítmény EM-BIO mikrobiológiai készítmény
Bruttó ár: 2.100 Ft
db
Részletek

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!