Termékeink

Bioemsan kozmetikumok

 

Bioemsan – természetes kozmetikumok effektív mikroorganizmusokkal

Egyszerűen több szépség és jólét

A bioemsan természetes kozmetikumok minősített gyártója. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó értékes nyersanyagok, gyógynövényekből és egyéb változatos természetes forrásokból, effektív mikroorganizmusokkal, Manjuval, revitalizált vízzel és Manju tengeri sóval feljavítva.


A bőrünk természetes védőrétegünk, ezért kell természetes módon ápolnunk.

A bőr a legkomplexebb szerve az emberi testnek és természetes pajzs a környezeti hatásokkal szemben. Egyidejűleg belső állapotunk visszatükrözője is. Gondoljunk csak a számos metaforára a bőrünkkel kapcsolatban. Mindez azt mutatja, hogy milyen fontos a belső és külső a személyes jólétünk szempontjából. A hagyományos kínai orvostudományban és Azsúrvéde tanokban a bőrünk a kapu szervezinkhez.


Bőrünk csodája

Bőrünk ép savas köpenyével megvéd a vírusoktól, gombáktól és baktériumoktól. védi a szervezetet a hőtől, hidegtől, sokkhatástól, súrlódástól, fénytől és kemikáliáktól. Bőrünk vizet és oldott tápanyagokat szállít. Képes elnyelni zsírban oldódó anyagokat a bőrkeményedéseken keresztül, és továbbítja a testünk belsejébe, melyet a gyógyszerek és kozmetikumok kihasználnak. Aktív összetevői, melyek a legfinomabb molekulákból állnak – mint néhány zsírban oldódó anyag vagy esszenciális olajok – áthatolnak rajta és testet öltenek a testünkben.


BIOEMSAN - Az egész univerzum 3 szótagban.

BIO – Magától értetődik: csak ellenőrzött, biológiai termesztésből származó, vadvirágokból nyert és egyéb, a természetben előforduló, kiváló minőségű alapanyagokat dolgozunk fel.

EM – az ún. Effektív Mikroorganizmusok, a japán Teruo Higa professzor által kereken 25 évvel ezelőtt történt felfedezésük óta meghódították a világot. A legkülönbözőbb alkalmazási területeken elért csodával határos sikereik köteteket töltenek meg. Az EM fermentált gyógynövények, a Manju és kerámia és az óceánok mélyéről származó Manju tengeri só meghatványozzák a krémeink alkotóanyagainak hatékonyságát.

SAN – A japánoktól a jó modor és a tisztelet kifejezéseként a név után helyezik ezt a kis szótagot. A ’-san’ szótag által kifejezett tisztelet illik a mi vállalatunk alapelvéhez. Partnereink is szeretettel és tisztelettel bánnak a növényekkel, az állatokkal és az emberekkel.


A természet lelkét nagyra becsülni.
A minőséget megóvni.
Most és a jövőben.

Aki a Bioemsan natúrkozmetikumot használja, bízhat a minőségi kritériumainkban, és biztos lehet benne, hogy csakis a legjobbak kerülnek a bőrére. Amit garantálunk:

  • A rendelkezésre álló legmagasabb minőségű nyersanyagok kontrollált biológiai termesztésből vagy Demeter-termesztésből
  • Kíméletes feldolgozás azzal a céllal, hogy a lehető legnagyobb mértékben meghagyja természetességét és a GMP-irányelveknek megfelelően történjen a termelés. Ez azt jelenti, hogy a higiéniai intézkedések ugyanolyan fontosak, mint a dokumentáció bármely formája
  • Az összetevők teljes mértékű feltüntetése
  • Emulgeálószer-, tenzid-, illatanyag-, színezékmentes
  • Állatkísérleteket nem végzünk
  • Génmanipulációtól mentes termék: a Bioemsan lemond azon növényi vagy állati nyersanyagokról, melyek tulajdonságait génmanipulációval módosították
  • A szigorú osztrák, natúrkozmetikumokra vonatkozó törvényi előírások betartása
    


Döntő fontosságú, hogy hogyan gondolkozunk, hogyan töltjük napjainkat, hogyan táplálkozunk, mivel vesszük körül magunkat, és mit teszünk a bőrünkre. Ez mind tartósan befolyásolja kisugárzásunka t. Ezért kellene egysze rűen a legjobbat tennünk a jó közérzetünkért. A Bioemsan megeleveníti az életet. Az Ön életét. A legszebbet, amit a Föld adhat.

Az a véleményünk, hogy minden egyes terméket a saját összességében kellene szemlélni és értékelni. Nem csak a felületi hatásról van szó, hanem a belső értékekről és arról, ahogyan a dolgok megnyilvánulnak a világban.

1, Egyszerűen több szépség és jó közérzet. – A Bioemsan biotanúsítású natúrkozmetikum.

A kontrollált biológiai termesztésről, vadvirágokból és egyéb természetes alapanyagú készletekből származó értékes nyersanyagok kerülnek nemesítésre a Manju-val, Manju sóval és az effektív mikroorganizmusokkal.

2, Egyszerűen több természetes ápolás és egészség – A bőrünk a legnagyobb érzékszervünk és ezért a teljes figyelmünket meg kell kapnia. A Bioemsan a létfontosságú funkciójában támogatja a bőrét: anyagcsere, érzékelés és védelem a terhelő környezeti hatásoktól.

3, Egyszerűen nagyobb életminőség – Akinek csak az évek száma van a látóterében, gyorsan belátja, hogy az élet elsősorban életörömöt és életminőséget jelent. Mindegy milyen idősek leszünk, hogyan változunk, az élet egy folyó a személyes érettséghez. Ez kifelé visszatükröződik a megjelenésünkben és szépségünkben. A Bioemsannal egy új életminőség szívódik fel a bőrbe.

4, Egyszerűen több életöröm – Leegyszerűsítve elmondható, hogy az effektív mikroorganizmusok mindenhol jelen vannak, ahol megmutatkoznak, regeneráló hatásúak, így az élet erőit és az egészséget erősítik, és akadályozzák a degeneratív és betegségokozó folyamatokat.

5, Egyszerűen tartós – A Bioemsan fair kereskedelemre és tartósságra alapszik és állandóan új anyagokat keres, melyek a jól bevált tudással kombinálva, új, érdekes termékeket eredményeznek. Innovatív projektek támogatása ebben a körben különösen a szívügyünk.

6, Egyszerűen élő – A Bioemsan egy élő termék, mely halad az idővel, és ideálisan az emberek szükségleteihez igazodik. E mögött a szakemberek „know-how”-ja áll , akiknek a szenvedélye a természetes szépségünk támogatása.

7, Egyszerűen sokrétű - A Bioemsan természetes kozmetikumok széles skáláját kínálja, mely a mindennapot teljesen kellemessé teszi. Mindeközben minden területre kompakt megoldásokat kínálnak. A kevesebb egyszerűen több.

Bioemsan nyári ápoló krém Bioemsan nyári ápoló krém
Bruttó ár: 11.500 Ft
db
Részletek
Bioemsan balzsamkrém <br> (50 ml) Bioemsan balzsamkrém
(50 ml)
Bruttó ár: 16.980 Ft
db
Részletek
Bioemsan balzsamkrém  <br> (70 ml) Bioemsan balzsamkrém
(70 ml)
Bruttó ár: 18.990 Ft
db
Részletek
Bioemsan hidratáló krém (50ml) Bioemsan hidratáló krém (50ml)
Bruttó ár: 15.500 Ft
db
Részletek
Bioemsan hidratáló krém (70ml) Bioemsan hidratáló krém (70ml)
Bruttó ár: 16.980 Ft
db
Részletek
Bioemsan <br> ajakbalzsam Bioemsan
ajakbalzsam
Bruttó ár: 3.600 Ft
db
Részletek
Bioemsan arctonik <br> (100ml) Bioemsan arctonik
(100ml)
Bruttó ár: 9.990 Ft
db
Részletek
Bioemsan rozmaring <br> sampon (200 ml) Bioemsan rozmaring
sampon (200 ml)
Bruttó ár: 8.500 Ft
db
Részletek
Bioemsan avocadó <br> sampon (200 ml) Bioemsan avocadó
sampon (200 ml)
Bruttó ár: 8.990 Ft
db
Részletek
Bioemsan hajbalzsam <br> (200 ml) Bioemsan hajbalzsam
(200 ml)
Bruttó ár: 9.300 Ft
db
Részletek
Bioemsan fogkrém <br> (80 ml) Bioemsan fogkrém
(80 ml)
Bruttó ár: 5.300 Ft
db
Részletek
Bioemsan homeopátiás <br> fogkrém (80 ml) Bioemsan homeopátiás
fogkrém (80 ml)
Bruttó ár: 5.300 Ft
db
Részletek


A lista folytatódik a következő oldalon!

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!