A termék kiszerelése: 3 literes ivólé, 5 literes ivólé.
Az előállítási eljárás rövid leírása:
A fajtánként válogatott, "romlóhibamentes" alma a mosóba kerül, ahol az áztató majd lemosó mosás történik. Innen juttatjuk az almát a centrifugális darálóba, mely megfelelő szemcseméretűre aprítja a gyümölcsöt. A darálóból gravitációs úton kerül a zúzalék a szalagprés garatjába. A nyers préslevet rozsdamentes acél tálcán gyűjtjük össze, ahonnan szivattyú segítségével puffertartályba kerül. Az ülepítő tartályokban a nyers préslé néhány órán keresztül (6-8 óra) ülepedik, ahonnan szivattyú segítségével a gáz üzemű pasztőr hőcserélőjébe juttatjuk el. Itt a levet 78-82 C fokra melegítjük. Ez kíméletes pasztörizálást jelent, hogy a lében lévő cukrok ne karamellizálódjanak, a fehérjék ne csapódjanak ki, viszont az értékes ásványi anyagok, vitaminok megmaradjanak, ugyanakkor a veszélyes mikroorganizmusok elpusztulnak. Ezt a pasztörizált levet a beápített szivattyú a bag-in-box (zsák a dobozban) töltőbe továbbítja. A gép elektronikus mérleggel van felszerelve, amely gramm pontosságú töltést tesz lehetővé. A töltést követően bepattintjuk a csapot, majd a teletöltött zsákot a dobozba csúsztatjuk, ahol a lé lassan, fokozatosan egy nap alatt hűl vissza szobahőmérsékletre. A csapok felbontás után is légmentesen zárnak, így az ital hűtés nélkül minimum 3 hétig fogyasztható.