Termékeink

Bioemsan arctisztító tej
(150 ml)

A Bioemsan tisztítótej az arctisztítás alapját képezi az egészséges bőrért, mely képes ellátni funkcióit, idő előtt nem öregszik, és a mindennapi élet sokrétű kihívásainak ellenáll.
Bruttó ár: 10.800 Ft
db

A Bioemsan tisztítótej az arctisztítás alapját képezi az egészséges bőrért, mely képes ellátni funkcióit, idő előtt nem öregszik, és a mindennapi élet sokrétű kihívásainak ellenáll. Tegyen jót arcbőrének! A Bioemsan tisztítótejjel történő tisztításkor megmarad a bőr saját zsír- és nedvességtartalma és így a leglágyabb módon távolítja el a szennyeződéseket. A száraz vagy érzékeny bőrűek is használhatják. Az oliva- és lenolaj az Effektív Mikroorganizmusokkal, Manjuval,  EM kerámiával és Manju tengeri sóval ideális kombinációt képeznek. Szintetikus anyagoktól mentes, nem génmanipulált.


INCI összetétel:
AQUA (revitalised water and Manju), ROSMARINUS OFFICINALIS WATER* (rosemary distillate*), OLEA EUROPAEA OIL* (olive oil*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), ROSA DAMASCENA DISTILLATE* (rose flower water*), CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER DISTILLATE * (orange flower water*), CETEARYL GLUCOSIDE (and) CETEARYL ALCOHOL (vegetable emulsifier), HAMAMELIS VIRGINIANA DISTILLATE* (witch hazel distillate*), CAMELINA SATIVA OIL* (gold of pleasure oil*), SALES (Manju Sea Salt), TOCOPHEROL (natural vitamin E), XANTHAN GUM (xanthan), LACITIC ACID (lactic acid); herbal extracts*: MENTHA PIPERITA EXTRACT* (peppermint*), ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT* (rosemary*), SALVIA OFFICINALIS EXTRACT* (sage*); POTASSIUM SORBATE (potassium sorbate); Limonene**, Linalool**, lemon grass oil**. Conserved with potassium sorbate.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként

«« Vissza
Hagyj üzenetet!
Jelenleg elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!