Termékeink

Bioemsan
sószappan

A Bioemsan sószappan nem csak az aktivált víz, a különlegesen értékes Manju tengeri só és kerámia használatában különbözik a hagyományos szappanoktól, hanem az előállítás módjában is.
Bruttó ár: 3.500 Ft
db

A bioemsan sószappan nem csak az aktivált víz, a különlegesen értékes Manju tengeri só és kerámia használatában különbözik a hagyományos szappanoktól, hanem az előállítás módjában is. Értékes, hidegen préselt biológiai olajokat tartalmaz, mint a máriatövis olaj és ricinusolaj. A kókuszvaj, pálmazsír és a shea vaj tovább gazdagítják ezt a különleges szappant. A levendula, zsálya, boróka, bergamot, ciprus érzéki illata Önnek is kellemes felfrissülést nyújt, minden egyes használat alkalmával.


INCI összetétel:
BUTYROSPERMUM PARKII* (shea butter*), AQUA (revitalised water), CARTHAMUS TINCTORIUS* (thistle oil*), RICINUS COMMUNIS* (castor oil*), COCOS NUCIFERA* (coconut oil*), ELAEIS GUINEENSIS* (palm kernel oil*), SODIUM HYDROXIDE (soda), THEOBROMA CACAO* (cocoa butter*), CLAY ILLITE (ceramic powder), SALES (Manju Sea Salt), AROMA* (blend of essential oils*); Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**).

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként

«« Vissza
Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!