Termékeink

Bioemsan homeopátiás
fogkrém (80 ml)

A kréta és a nap által kiszárított sárga agyag kiválóan és nagyon kíméletesen tisztítanak. Az EM-fermentált gyógynövények, az Manju, a Manju tengeri só az EM kerámia által aktivált víz többszörösére növelik a hatékonyságukat.
Bruttó ár: 5.300 Ft
db

A kréta és a nap által kiszárított sárga agyag kiválóan és nagyon kíméletesen tisztítanak. Az EM-fermentált gyógynövények, az Manju, a Manju tengeri só az EM kerámia által aktivált víz többszörösére növelik a hatékonyságukat. A ratánia-növény gyökere, a neem-fa kérge, a mirrha-gyanta, propolisz és zsálya ősidők óta bevált hatékony, természetes anyagok a fogínyvérzés ellen. Az Aloe Vera-ból, Stevia-ból és természetes illóolajokból (szegfűszeg, fahéj, kamilla, borsmenta) készült tápláló kivonatok frissítő ízhatást adnak a Biomsan fogkrémnek. Hozzáadott fluoridoktól, szintetikus ízesítő, színező és konzerváló anyagoktól mentes, nem génmanipulált. Bázisos ph-értékű! A szájban egészséges baktérium flórát hoz létre, gátolja a fogíny gyulladását és sorvadását! Homeopátiával összeegyeztethető fogkrém! Nem tartalmaz mentholt.

 

INCI összetétel:
CHALK (chalk), SORBITOL (sorbite), AQUA (revitalised water and Manju), GLYCERIN* (vegetable glycerin*), ALCOHOL* (organic ethyl alcohol*), ALUMINUM IRON SILICATES (ceramic powder), RICINUS COMMUNIS OIL* (castor oil*), XANTHAN GUM (xanthan), ILLITE (yellow clay), ALOE BARBADENSIS GEL* (aloe vera gel*), COCO-GLUCOSIDE (coco glucoside), SALES (Manju Sea Salt), STEVIA REBAUDIANA LEAF/STEM EXTRACT* (stevia*), CI 75810 (natural chlorophyll), herbal extracts*: COMMIPHORA MYRRHA EXTRACT* (coral calcium*), MELIA AZADIRACHTA EXTRACT* (neem bark*) KRAMERIA TRIANDRA EXTRACT* (Ratanhia root*), PROPOLIS* (propolis extract*), SALVIA OFFICINALIS EXTRACT* (sage*); AROMA* (blend of essential oils*): Limonene**, Eugenol**.

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként

«« Vissza
Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!