Termékeink

eMC levendula, probiotikus tisztitószer 0.5 L

eMC tisztítószer „Tisztítás a természet erejével” - eMC probiotikus tisztítószer Az EM nyújtotta előnyök a környezetünk egészségében
Bruttó ár: 4.200 Ft
db

eMC tisztítószer
„Tisztítás a természet erejével” - eMC probiotikus tisztítószer
Az EM nyújtotta előnyök a környezetünk egészségében

Természetes tisztítóhatás mellett fényesít és impregnál
Kedvező mikrobiális környezet
Megszünteti a kellemetlen szagokat
Kedvező mikroklímát biztosít
A vízelvezető rendszerben megszűnnek a lerakódások, kellemetlen szagok a kedvező mikroflóra következtében
antikorrozív hatás
igen kedvező környezeti hatások

eMC tisztítószerek hatásterületei

Tisztító hatás
A mikróbák által termelt enzimek olyan természetes anyagok, amelyek a legváltozatosabb szennyeződések elbontására képesek.
Az EM-nek jelentős hatása van a víz másodlagos szerkezetének alakulására. A víz molekulák csoportosulásainak (klaszterek) méretének csökkentésével a víz nedvesítő (tisztító) hatása fokozódik, amit egyébként a környezetre és egészségre igen ártalmas detergensekkel érnek el.

Mikrobiális környezetünk alakítása
A durva fertőtlenítés helyett, amely egészségünk és környezetünk veszélyeztetése mellett mindig lehetőséget ad az újrafertőződésre, hatékonyabb az EM által nyújtott jótékony mikroflóra kialakítása, mely folyamatosan kedvező mikrobiális környezetet biztosít számunkra.

Szagok
Az EM mikróbái a szerves anyagok lebomlását olyan irányba viszik, hogy nem képződnek kellemetlen szagú gázok (ammónia, kénhidrogén), melyeket különösen a lefolyórendszer és nyílásai, valamint a különböző szennyvíztározók, szikkasztók körül tapasztalhatunk.
A különböző növényi illóolajokkal együtt igen kellemes mikroklímát biztosítanak élettereinkben
Lefolyóink dugulásmentesítése
Az EM mikrobiális világa az elvezető csatornákban, szikkasztókban elbontja a lerakódásokat, megelőzve a dugulásokat és egyéb kellemetlen következményeket.

Antikorrozív hatás
Az EM mikroorganizmusok termékei között nagy hatású antioxidánsok vannak, ezért ezek a hatékony tisztítószerek antikorrozív hatásúak, mely a tisztított felületeken és a csatornákban egyaránt érvényesül.

Környezeti hatások
A tisztítás, takarítás során képződő „szennyvíz“ veszélytelen a természetre, ezért akár a növényeink alá önthetjük őket. A lefolyóban a már említett kedvező hatásokat biztosítják, sőt az egész szennyvízcsatornában megtelepedve a szennyvíztisztítóba kerülő vizek állapotát is jelentősen javítják.

Az eMC tisztítószerek felhasználási területei

Citrom-eukaliptusz - konyhai tisztító:

Étkészletek, munkapult, páraelszívó, sütő stb. tisztítására.
Összetétele: EM és PDM-7 (bakteriális tevékenységet segítő természetes komponens), grapefruit-kivonat, illóolajok (eukaliptusz, citridora, fenyőtű, cédrustű), enzimek (lipáz, proteáz, amiláz), természetes eredetű cukornádmelasz.

Levendula - univerzális tisztító:

Általános használatra Összetétele: EM, PDM-7, grapefruitkivonat, illóolajok (levendula, narancs), természetes eredetű cukornádmelasz.

Citrustisztító

Egészségügyi helységek és háztartás tisztításához Összetétele: EM, PDM-7, citrom- és narancskivonat, illóolajok (citrom, limette, narancs, fenyő), természetes eredetű cukornádmelasz.

Limette - erős hatású tisztító


Nagy kiterjedésű és erősen szennyezett felületek (üzemi konyhák, óvodák, iskolák stb.) tisztítására. Összetétele: EM, PDM-7, citrom- és narancskivonat, illóolajok (citrom, limette, narancs, fenyő) enzimek (lipáz, proteáz, amiláz), természetes eredetű cukornádmelasz.

«« Vissza
Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!