Termékeink

MANJU fermentált ital

A Manju, az EM bázisán, kifejezetten emberi fogyasztásra kifejlesztett készítmény, egy rendkívül hatékony ital, az egészség megőrzésére és visszanyerésére.
Bruttó ár: 37.000 Ft
db

 

Manju tapasztalatok

Fiatalságom forrása

 

A Manju kedvező hatása szervezetünkre

  • 100%-ban természetes anyagokból épül fel
  • erősen vitalizáló hatású
  • nagy mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, vitaminokat, enzimeket
  • könnyen felszívódik
  • méregtelenítő hatású
  • káros mellékhatása nincs

Mi a  Manju?
A Manju az EM bázisán, kifejezetten emberi fogyasztásra kifejlesztett készítmény, egy rendkívül hatékony ital, az egészség megőrzésére és visszanyerésére.

Rizskorpa, tengeri hínár és papaya - egy japán professzor által elkülönített - effektív mikroorganizmusokkal végzett fermentációja után kerülnek kivonásra azok a rendkívül értékes anyagok, amelyeket ez a több mint 80 fajta pozitív mikroorganizmus termelte kivonat tartalmaz. Nagyon intenzív hatású, rendkívül sokféle antioxidáns, kb. 40 féle nyomelem, vitaminok, és még más bioaktív anyagok ötvözete. Mesterséges vitaminok, vegyi adalékok (E…stb.) nincsenek benne.

 

10 ml Manju az alábbi antioxidánsokat tartalmazza

  •  α-tokoferol                     12,8 mg
  •  γ-orizonol                         7,5 mg
  •  likopin                               6,2 mg
  •  flavonoidok                      1,7 mg
  •  ubikinonok                        2,2 mg

Tartalmaz továbbá bioaktív anyagokat, mint pl. NAD, NMN, L-alanin, L-glutamin, valamint peptideket és 40 féle nyomelemet.

 

Hogyan hatnak az antioxidánsok?
Az emberi szervezetben keletkező szabad gyökök elégetik a lipoidokat, degenerálják a fehérjéket, enzimeket deaktiválnak és nukleinsavakat gén indít be. Az antioxidánsok úgy hatnak, hogy gátolják a daganatsejtek kialakulását, vagy megsemmisítik azokat azáltal, hogy lecsökkentik a természetes falósejtekkel szembeni ellenálló képességüket. Egyben növelik a falósejtek immunitási fokát, védekező erejét. A T-sejt termelődést segítik, miáltal megnövelik a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét, valamint fokozzák a sejtképződést is.

 

Mi a Manju összetétele?

  •   víz                                  65%
  •   rizskorpa                       12%
  •   teljes őrlésű rizs            10%
  •   friss papaya gyümölcs   8%
  •   tengeri moszat                5% 

 

Miért egyedülálló a Manju?
A Manju színtelen, szagtalan, átlátszó, aranyszínű folyadék, melynek számos fiziokémiai jellemvonása van. Főleg ennek révén képes az emberi szervezet nagyon könnyen felvenni, felszívni a Manju-ban lévő antioxidánsok, bioaktív és ásványi anyagok sokaságát. A Manju segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, és fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát. A Manju-nak semmilyen káros mellék- és utóhatása nincs. Mivel a szervezetre gyakorolt pozitív hatása igen erős, több helyen komolyan megkezdődött hatás-mechanizmusának orvosi kutatása és terjedőben van a használata.

 

Hogyan alkalmazzuk a Manju-t?
Az alkalmazást kis mennyiségekkel kezdjük, bő folyadék bevitele mellett, hogy a szervezetet ne érje sokkhatás. A fogyasztás kezdetén az érzékenyebb pácienseknél felléphetnek méregkiválási jelenségek. Ez esetleg átmenetileg lehet láz, hidegrázás, ízületi fájdalom vagy valamilyen nem veszélyes bőrelváltozás. Az ilyenektől nem kell megijedni, mert ezek nem káros mellékhatások és rövid idő után eltűnnek. A gyógyulás jeleiként kell tekinteni őket. (Ilyen jelenség a megfázás esetén a köhögés, váladékképződés, láz esetén az izzadás, vagy az emésztőszervi betegségeknél a hasmenés vagy a hányás.) Ha jelentkezne valamely kísérőjelenség, ne riadjunk meg. Esetleg feküdjünk ágyba egy kis időre. A kezdeti kísérőjelenség mértéke főleg az adott betegség fajtájától és súlyosságától függ. Az ajánlott adagolás mellett ki kell tartani, azt legfeljebb csak kis mértékben csökkentsük. Egy vagy két hét elteltével az adagot emelhetjük. A kezelés során 2-3 alkalommal következhet be visszaesés – ami alatt erős légzés, hőemelkedés, szívdobogás léphet fel – amely esetén óvatosan csökkentsük a napi adagot. Néhány hónap elmúltával szemmel látható „megfiatalodás” történik. Ezután összesen 10-40 ml Manju-ra lesz szükség, amely a továbbiakban stimulálja az egészséget.

 

Mi az ajánlott fogyasztási mennyiség?
Súlyosabb megbetegedéseknél: naponta 3-szor 15-25 cm3 (ml). Enyhébb esetekben: naponta 3-szor 10-20 cm3 (ml). Megelőzésre naponta 2-szer 10 cm3 (ml). A Manju más italokkal történő keverése nem csökkenti a hatást. Fogyasztható önmagában, vízzel, teával, kávéval vagy gyümölcslével keverve.

 

Hogyan tároljuk?
Felbontás után hűvös, de nem hűtött, sötét helyen tároljuk. Ideális tárolási hőmérséklet: 15-20ºC. Közvetlen napsugárzásnak ne tegyük ki. Ha üledék keletkezne benne, vagy lebegő részecskéket lehetne látni, azok nem jelentik a készítmény megromlását. A palack kinyitásakor a benne lévő folyadéknak nem szabad kellemetlen szagot árasztania. Mivel nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, ezért a felbontott palack tartalmát 2 hónapon belül fel kell használni. Fogyasztható a dobozon és a palackon jelzett időpontig. (nap/hónap/év)

 

10 ml Manju az alábbi antioxidánsokat tartalmazza részletesen:

  • RRR alfa-tokoferol: 12,8 mg - A természetes eredetű alfa-tokoferolt az emberi szervezetben található legaktívabb antioxidánsként tarják számon, védi a sejthártya épségét, különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak jó állapotban tartásában. Segíti az optimális agyi állapot fennmaradását, és csökkenti a szívbetegség és a trombózis következtében fellépő szélütés kockázatát. Csökkentheti a különféle (tüdő, végbél, mell, gége) rákfajták kockázatát. Lelassítja az öregedés folyamatát, a ráncok megjelenését is késleltetheti. Enyhítheti a premenstruációs tüneteket. A gének működésében is fontos szerepet játszik, márpedig a gének hordozzák a legalapvetőbb biológiai információkat. Nélkülözhetetlen a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében. Erősíti az immunrendszert, amely a fertőzésektől védi a szervezetünket.
    Az RRR-alfa-tokoferol az az izomer, amelyet az emberi szervezet leginkább preferál, ezáltal ez az izomer számít biológiailag a leghasznosabbnak.
  • gamma-orizonol: 7,5 mg - A rizsszemekben, pontosabban a rizskorpában található gamma-orizanol - egy esszenciális fitolipid (fitoszterol) - serkenti az antioxidációs folyamatokat,véd a káros sugárzások ellen (pl. napsugárzás),erősíti a bél védőgátját és elősegíti a bél általános egészségi állapotának javulását, serkenti az emésztési folyamatokat, normalizálja a felszívódást. A legújabb kutatások szerint növekedést stimuláló és hormonszekréciós (hormonok kiválasztását elősegítő) hatással bír, képes normalizálni a hormonháztartást a hipotalamuszra gyakorolt pozitív hatásainak köszönhetően. A magas koleszterinszintre kifejtett normalizáló hatását most kutatják.
  • likopin: 6,2 mg - A likopin a fontosabb karotinoidok közé tartozik.
    A likopin betegségmegelőző (preventív) szerepét számos daganatos megbetegedés kialakulásában statisztikai és kutatási adatok is alátámasztják. 
    A likopinban gazdag étrend csökkenti a prosztatarák, hasnyálmirigy és a nyakon kialakuló rákfajták megjelenésének kockázatát, és  egy sor krónikus betegség megelőzésében játszhat fontos szerepet, köztük a szívbetegségek és az időskori vakság megelőzésében, ugyanis a likopin képes csökkenteni az úgynevezett "rossz" (LDL) koleszterin-szintet, és ennek következtében kisebb a szívbántalmak kialakulásának veszélye.
    A likopin antioxidáns hatásával csökkenti a szervezet szemmel látható - pl. a bőr ráncosodása - és nem látható idő előtti öregedését. Más kutatások viszont arra is rámutattak, hogy napozáskor bőrünkben a bőr likopintartalma az első számú védelmi vonal a napsugár káros spektrumú sugarai ellen, ezért a likopin fontos szerepet játszik a bőr egészségének és szépségének megőrzésében.
  • flavonoidok: 1,7 mg - A növényi metabolizmus másodlagos termékei, a növényi sejtekben alapvető védelmi funkciókat töltenek be.
    Szerepük van a betegségek megelőzésében, az egészség megőrzésében. Hatásuk sokrétű: antioxidáns,immunrendszert módosító, antikarcinogén (rákmegelőző) gyulladáscsökkentő, vírusellenes és baktériumellenes, májvédő, összességében egészségvédő hatásúak. Véredényrendszer működését jótékonyan befolyásoló hatásuk is van. A Májenzimek működésének megváltoztatása miatt az asthma és allergia elleni szerek hatását fokozzák, így antiasztmatikus hatást is kifejtenek.
    Számos közlemény számolt be a flavonoidok antimutagén hatásával kapcsolatosan végzett vizsgálatokról. A leggyakrabban tanulmányozott vegyület a kvercetin. A legtöbb flavonoid képes olyan folyamatokat befolyásolni, amelyek szerepet játszanak a rák kialakításában. Többek között antipromotor és antiinvazív hatást tapasztaltak, valamint különbözõ, a daganatos megbetegedések kialakulása során mûködõ enzimek gátlását, mint például a proteintirozin-kináz, a TPA-dependens ornitin-dekarboxiláz és a DNS-topoizomeráz. A további eredmények azt mutatták, hogy a flavonoidok gátolták a fázis-I enzimeket, melyek a karcinogéneket aktiválják, visszaszorították a rákos sejtek proliferációját, megakadályozták az ösztrogén bekötõdését a II. típusú helyekre, melyek a sejtnövekedésben vesznek részt, kivédték a g-sugárzás genotoxikus hatását és megakadályozzák a DNS-adduktok képzõdését benzo(a)pirén-expozíció esetén. A fentieken kívül számos más feltételezett antimutagén és antikarcinogén folyamaton keresztül, az egyéb étrendi antioxidánsokkal szinergizálva a flavonoidok és egyéb polifenolos vegyületek képesek megakadályozni bizonyos daganattípusok kialakulását.
  • ubikinonok: 2,2 mg - Az ubikinonok zsíroldékony vegyületek, amelyek fontos szerepet töltenek be az elektrontranszportban és a mitokondriumokban zajló energiatermelésben. A K-vitaminnal rokon vegyületek. 
    Legfontosabb tagjuk a koenzim-Q10, amely kiemelkedő jelentőségű a sejtszintű energiatermelésben. Gyakorlatilag az emberi szervezet szinte minden egyes sejtjében megtalálható, potenciális antioxidáns, a szabadgyökök szöveteket és sejtkomponenseket károsító hatása elleni védelem hatékony fegyvere. A KoQ10 nagy koncentrációban ott fordul elő ott, ahol sok energiára van szükség, és jelentős anyagcsere működés zajlik, így például a szívben, az izomban, a májban, a vesében és az agyban. Számos betegség a KoQ10 kiegészítésre igen jól reagál. Egyelőre még nem állnak rendelkezésre egyértelmű bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy a KoQ10 terápiás értékű-e a rákos megbetegedések és az immunrendszer elégtelen működése esetén, de a kezdeti eredmények biztatóak. Szakirodalmi adatok alapján egyes szív- és érrendszeri betegségek súlyossága és a koenzim-Q10-hiány között erős összefüggés mutatható ki. Antioxidánsként jelentős mértékben képes a szöveteket ért oxidatív hatás mérsékelni, az LDL koleszterin oxidációját hatékonyan gátolni, így az érelmeszesedés kialakulásának lassításában komoly szerepe van.

 

 

ISO-FÉM Kft.
4030 Debrecen, Bihari u.7.
tel.: 52/437-420

e-mail.: hoszigeteles@iso-fem.hu




«« Vissza
Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!