Termékeink

30 darabos EM kerámia csomag

Szürke, rideg, magas hőfokon kiégetett kerámia szonda-alakú – kicsinyíti a vízklasztereket, csökkenti a felületi feszültséget és gátolja az oxidációt, infravörös sugarakat bocsát ki – aktiválja és energetizálja a vizet – elősegíti a víztisztulást – javítja az ivóvíz minőségét és a víz felvételét a szervezetbe – jól megmunkálhatók láncok és karkötők elemeinek kialakítására.

 

Az EM kerámia egy lehetőséget kínál, hogy újra regenerálódjon a víz.
A víz energetizálása A magányos vízmolekulák, gyenge kötésekkel molekulahalommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezünk. Az víz energetizáltságának mértékének egyik indikátora ezeknek a klaszter-szerveződéseknek a nagysága. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a táp- és ásványi anyagok behatolása a sejtbe és a káros anyagok eltávolítása. 
Az EM kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja a vizet.


Az EM kerámia kódolja és átadja a rezgéseiből származó információkat a víz szerkezetébe elősegítve ezzel a szervezet anyagcseréjét. 

Az EM Kerámia leírása Az EM kerámia egy különleges alapanyagból, a Kibushi-ból készül. Ez az anyag őskori mikroorganizmusokat tartalmaz, olyan szerves anyagokat és enzimeket, amelyek több, mint 1 millió évesek. A Kibushi EM-BIO1-gyel és EM-mel történő fermentálás után 800-1200°C-on légmentesen kerülnek kiégetésre. A fermentáció által az anyag ásványi anyagainak kristályos szerkezete megőrzi a tipikus energetizáló ujjlenyomatait ezeknek az összetevőknek. 

Az EM kerámia hatásai

• Aktiválja és energetizálja a vizet
• Javítja az (ivó)víz minőségét
• Segíti a sejtek anyagcseréjét a szervezetben
• Javítja a víz szállítóképességét a létfontosságú összetevőkkel kapcsolatban
• Erősíti a víz tisztulását
• Optimalizálja a víz oldó és kötőerejét a o Vízklaszterek kicsinyítésével
o A felületi feszültség csökkentésével
o Infravörös sugárzás kibocsátásával

A kerámia által leadott elektromágneses sugárzás energetizálja a vizet. Emellett a nagyobb klasztereket kisebbekre bontja. A víz felületi feszültségét csökkenti és ezzel a víz oldó- és kötőképessége erősödik. Ezáltal az üledék és a szennyeződés könnyebben feloldódik és a feloldott anyagok könnyebben transzportálódnak, illetve lebegnek szabadon. Az EM kerámiával kezelt víz könnyebben keresztülhatol a sejthártyán. Azonkívül az elekromágneses sugárzás hozzáadódik a hosszúhullámú infravörös sugárzáshoz, ami a mélyszöveti hatékonyságot rendkívüli módon javítja. A kerámia égetése során rögzült összetevők és mikroorganizmusok tipikus rezgései a kerámiából kisugárzásra kerülnek, és a vízben elterjednek. Egy probiotikus (életet segítő) rezonanciamezőt képeznek, a kóros csíráknak, degenerativ típusoknak nem nyújt kedvező környezetet, mivel ezeknek egy másmilyen rezgésspektrumuk van. Így már magyarázható, hogy az EM kerámiával energetizált víz miért védettebb általánosan a kóros csírákkal szemben.

Ajánlott mennyiség
Kis mennyiségű vízhez kb. 10-20 darab szürke csövecskét adjunk, illetve egy ivó-gyűrűt egy liter vízbe. Minél nagyobb a vízmennyiség, arányosan annál kevesebb kerámiát kell rakni.
Optimumként az EM kerámia szürke csövecske a 35 mm-es EM kerámiával vált be.
EM kerámia javaslat 500 liter vízhez (szükséges számú csomagnyi csövecske)

Vízmennyiség

Megforgatott víz

Átfolyatott víz

 

Szürke csövecske

35 mm-es csövecske

Szürke csövecske

35 mm-es csövecske

0-1m3

1

1

2

2

2 m3

2

1

2

3

5 m3

2

2

3

4

10 m3

3

3

4

5

20 m3

4

4

6

6

50m3

5

5

8

8

100 m3

8

6

9

9

200 m3

10

10

10

12Felhasználási területek és praktikus alkalmazások

• Akvárium – egy maréknyi (vagy felfűzni)
• Tavak – 1:10000 víz mennyiség után
• Öntözővíz – egy zacskó 1000 literenként vagy egy maréknyi öntözőkannánként
• Víz vágott virághoz – kb. a víz 10%a
• Ívóvíz állattartáshoz – 1:1000 arányban a felhasznált vízmennyiséghez
• Mosó- mosogatógépekhez – egy maréknyit belevarrni egy zsákocskába és a dobba vagy az evőeszközök kosarába tenni. Még hatásosabb EM-BIO (kb. 100ml) vagy EM-BIO1 (1 kupak) hozzáadásával 
• Fritőzolajhoz (sütéskor és tároláskor) – egy maréknyi a fritőzbe vagy a serpenyőbe.

Korlátlan ideig felhasználható.

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!