Termékeink

Adatvédelem


Adatvédelmi tájékoztató 


Az Ön által megadott adatokat  az ISO-FÉM Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az ISO-FÉM Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek (Infotv.) megfelelően járunk el. 


Röviden:

Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. Hírlevelet, eDM levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk. Rendszerüzenetet anélkül is küldhetünk. Az adatokat a lehető legbiztonságosabban tároljuk. Harmadik félnek személyes adatokat csak előzetes hozzájárulással adunk át. Bárkinek felvilágosítást adunk a róla tárolt adatokról, és az adatok törlését is bármikor kérheti az elérhetőségeinken.

 

 

Az információk tulajdonjoga:

Kijelentjük, hogy az ISO-FÉM Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.embiodebrecen.hu oldal tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatkezelési nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 

Adatvédelmi incidens bejelentése. Jegyzőkönyv Adatvédelmi Incidensről az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény 15.§ (1.a) pontja alapján:

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Telefon: +36 (1) 391-1400 Fax: +36 (1) 391-1410 e-mail: www: http://www.naih.hu e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!