Termékeink

Impresszum

A webáruház üzemeltetője:
ISO-FÉM Hőszigetelő, Fémlemezburkoló és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 4030 Debrecen, Bihari u. 7.
Web: www.embiodebrecen.hu

E-mail: embiodebrecen@iso-fem.hu

Web: www.iso-fem.hu

E-mail: hoszigeteles@iso-fem.hu
Cégjegyzékszám: 09-09-002520 

Adószám: 11150518-2-09  

Ügyvezető:Érckövi Emilia

 

Web támogatás:

UniWeb Plusz Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű TársaságSzerzői jogok
A honlap felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Iso-Fém Kft. tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket vonhat maga után. Tilos a honlap üzletszerű célokra történő bármely részének másolása, terjesztése, valamint az azon keresztül elérhető adatbázis elektronikus tárolása, feldolgozása, vagy értékesítése. Azonban az Iso-Fém Kft. hozzájárul, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja, fotóit kinyomtassa. Minden az embiodebrecen.hu oldalain közölt hír, információ, adatváltoztatás nélkül kerül közzétételre, ezért azok tartalmáért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Az oldalakon megtalálható információk és programok használatából bekövetkező bárminemű kárért, adatvesztésért felelősség az oldal tulajdonosait nem terheli. Ezért az információkat mindenki csak és kizárólag a saját felelősségére használja.


Bármely harmadik személy által készített weblapért, amely az embiodebrecen.hu-n keresztül elérhető, az Iso-Fém Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az ezeken az oldalakon található hibákból, téves információkból adódó károkért.


Az embiodebrecen.hu fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását vagy az oldalon található tartalmat külön figyelmeztetés nélkül megváltoztassa vagy megszüntesse. Az embiodebrecen.hu weboldalon szereplő képek és videók illusztráció jellegűek ezért néhány esetben eltérhetnek a valóságtól.

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!