Termékeink

EM Kerámia

KERÁMIÁK

 


 

Vízélénkítés az EM-X kerámia segítségével

A víz

A víz minden élet alapja. A növények, állatok emberek élete és egészsége a víztől függ. Maguk az emberek 70 %-ban, a növények és egyes alsóbbrendű állatok több mint 90 %-ban vízből állnak.

Vízminőség

A természetben a víz folyamatosan regenerálja magát a körforgással, a földkérgen és az atmoszférán keresztül. Sokszoros körforgás természetes módon tisztítja meg a vizet, és az optimális anyagcsere folyamatokhoz az élőlények rendelkezésre állnak. A természetbe való  emberi beavatkozás gyakran megváltoztatja a víz ideális összetételét. A víz nem csak kémiailag, környezetszennyezés útján lesz szennyezve, illetve káros anyagokkal terhelve, hanem a fizikai felépítése és ezzel a víz aktivitása az élettel ellentétes beavatkozásokkal meg lesz zavarva.

Az EM-X kerámia egy lehetőséget kínál, hogy újra regenerálódjon a víz.

A víz energetizálása

A magányos vízmolekulák, gyenge kötésekkel molekulahalommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezünk. Az víz energetizáltságának mértékének egyik indikátora ezeknek a klaszter-szerveződéseknek a nagysága. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a táp- és ásványi anyagok behatolása a sejtbe és a káros anyagok eltávolítása.

Az EM-X kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja  a vizet.

A víz, mint információhordozó

A víz nem csak anyagi összetevőinek szállítója, hanem az elektromos információkéi is. A vízmolekulák elraktározzák az energetizáló besugárzás minden formájának rezgéseit. A vízben valaha is feloldódott vagy csak előfordult anyagok energetikai ujjlenyomata nagyon hosszú ideig megőrződhet, még akkor is ha az anyag már rég eltávozott a vízből. Az élőlények anyagcseréjében az anyagok mellett ezeknek az információhordozó finomszerkezeti elemeknek még nagyobb jelentőségük van.

Az EM-X kerámia kódolja és átadja a rezgéseiből származó információkat a víz szerkezetébe elősegítve ezzel a szervezet anyagcseréjét.

 

EM-X kerámia

Az EM-X Kerámia leírása

Az EM-X kerámia egy különleges alapanyagból, a Kibushi-ból készül. Ez az anyag őskori mikroorganizmusokat tartalmaz, olyan szerves anyagokat és enzimeket, amelyek több, mint 1 millió évesek. A Kibushi EM-1-gyel és EM-X-szel történő fermentálás után 800-1200°C-on légmentesen kerülnek kiégetésre. A fermentáció által az anyag ásványi anyagainak kristályos szerkezete megőrzi a tipikus energetizáló ujjlenyomatait ezeknek az összetevőknek.

Az EM-X kerámia hatásai

 • Aktiválja és energetizálja a vizet
 • Javítja az (ivó)víz minőségét
 • Segíti a sejtek anyagcseréjét a szervezetben
 • Javítja a víz szállítóképességét a létfontosságú összetevőkkel kapcsolatban
 • Erősíti a víz tisztulását
 • Optimalizálja a víz oldó és kötőerejét a
  • Vízklaszterek kicsinyítésével
  • A felületi feszültség csökkentésével
  • Infravörös sugárzás kibocsátásával

A kerámia által leadott elektromágneses sugárzás energetizálja a vizet. Emellett a nagyobb klasztereket kisebbekre bontja. A víz felületi feszültségét csökkenti és ezzel a víz oldó- és kötőképessége erősödik. Ezáltal az üledék és a szennyeződés könnyebben feloldódik és a feloldott anyagok könnyebben transzportálódnak, illetve lebegnek szabadon. Az EMX kerámiával kezelt víz könnyebben keresztülhatol a sejthártyán. Azonkívül az elekromágneses sugárzás hozzáadódik a hosszúhullámú infravörös sugárzáshoz, ami a mélyszöveti hatékonyságot rendkívüli módon javítja.

A kerámia égetése során rögzült összetevők és mikroorganizmusok tipikus rezgései a kerámiából kisugárzásra kerülnek, és a vízben elterjednek. Egy probiotikus (életet segítő) rezonanciamezőt képeznek, a kóros csíráknak, degenerativ típusoknak nem nyújt kedvező  környezetet, mivel ezeknek egy másmilyen rezgésspektrumuk van. Így már magyarázható, hogy az EM-X kerámiával energetizált víz miért védettebb általánosan a kóros csírákkal szemben.

Az EM-X kerámia fajtái

Az EM-X kerámia elérhető csövecske formában, kis üreges hengerként (35 mm-es csövek), golyóként, gyűrűként, és ledarált por formájában változatos színekben és finomsági fokozatokban a különböző alkalmazásokhoz. Alapvetően három fajtát lehet megkülönböztetni:

Barna E – kerámia

 

 

Az ammónia nitrogén megtalálható a test vízháztartásában csakugy mint az akváriumokban és halastavakban ahol kellő mennyiségű leülepedett rohadásban levő étel és halürülék található.

Az ammonia nitrogén magas koncentrációja a halak betegségéhez vezet és gátolja azok növekedését . Azonban a barna E – kerámia feltudja szívni a vízben jelenlevő ammónia nitrogént .

A kísérlet eredményét mutató grafikonon látható hogy az E – kerámia 300 orán keresztül történő folyamatos használatával milyen mértékben szabályozta a vizben található ammónia nitrogén koncentrációját.Tehát a 300 orán keresztül történő folyamatos használata az E – kerámiának a víz ammónia nitrogén tartalmát 20 mg/l – ről közel 0 mg/l – re csökkentette.

E – kerámia használati leírása

1 . Akváriumba történő használat esetén / állati alom

Felhasználandó mennyiség: 2 csomag 60 L akváriumba(1 csomag/1 L )

Használati idő : 12 hónap

Hatása : Eltávolítja az ammónia nitrogént a vízből , betegség megelőzése

Alkalmazása : Alkalmazza közvetlen az akváriumba vagy helyezze el a szürőberendezés alá .Oszlasd el a megfelelő mennyiséget

 

2 . Halastóban történő használat esetén

Felhasználandó mennyiség: 0,5 % - 2 % - a  a víz  térfogatának

Használati idő : 6 hónap

Hatása : Eltávolítja az ammónia nitrogént a vízből és minimalizálja az alga kialakulását

Alkalmazása : Használja közvetlen a tóban vagy helyezze el a szürőberendezésbe .
 

Szürke EM-X kerámia  ( K típus )

 

 

A szürke EM.-X kerámia (szürke csövecskék, 35 mm-es csövek és gyűrűk) 1200-1300 °C-on lettek kiégetve és ezért rideg (üveges) szerkezetűek és majdnem korlátlanul eltarthatók. Legfőképp az elektromágneses rezonanciahullámokon és az infravörös sugárzáson keresztül fejti ki hatását, amivel egy stabil regeneráló és antioxidáns miliőről gondoskodik. Időről időre alaposan meg kell tisztítani a szürke kerámiát és a napon vagy infravörös fény alatt megszárítani. A szürke kerámiát tisztításra és feltöltésre be lehet tenni egy éjszakára EM-1-be vagy EMa-ba. Az EM-X kerámia a legváltozatosabb alkalmazásokat kínálja.

E – kerámia használati leírása

Felhasználási területek:

 • Akvárium – egy maréknyi (vagy felfűzni)
 • Tavak – 1:10000 víz mennyiség után
 • Öntözővíz – egy zacskó 1000 literenként vagy egy maréknyi öntözőkannánként
 • Víz vágott virághoz – kb. a víz 10%a
 • Ívóvíz állattartáshoz – 1:1000 arányban a felhasznált vízmennyiséghez
 • Mosó- mosogatógépekhez – egy maréknyit belevarrni egy zsákocskába és a dobba vagy az evőeszközök kosarába tenni. Még hatásosabb EMa (kb. 100ml) vagy EM-1 (1 kupak) hozzáadásával 

Fritőzolajhoz (sütéskor és tároláskor) – egy maréknyi a fritőzbe vagy a serpenyőbe

Hatása : Aktiválja a vizet a molekuláris csoportok kisebbítése által és kontrolálja az oxidációt. Elősegíti az eltarthatóságot, a növények és állatok fejlődését, megakadályozza a  kártevők elterjedését és a betegségeket.

Használati idő :  meghatározatlan

Felhasználandó mennyiség :  200 g / 2 L  , 1 csomag kád vízbe (200-300 L) , 1 csomag WC tartályba) , mosáshoz maréknyi adag , növények öntözéséhez 1 csomag / 10 L , akváriumba megfelelő mennyiség a kövek alá

 

Rózsaszín EM-X kerámia (S Típus )

 

 

Felhasználási területek:

 • Öntözővíz – 1  zacskó 1000 literhez, még hatákonyabb ha szürke csövecskékkel kombináljuk (1 zacskó).
 • Vágott virághoz való vízhez
 • Ivóvíz szarvasmarhatartásnál – 1 zacskó 1000 literhez vagy 1 maroknyi öntözőkannánként
 • Szagkötéshez és nedvesség ellen
 • Szemetesvödörbe (kb. 10 csövecske a vödörbe – 3 hónapig jó)

Használati idő : 6 hónap , 20 alkalom

Hatása :  porózus és hatékonyan megköti a lebegő részecskéket és a klórt a vízben

Felhasználandó mennyiség :  1 csomag 1 kád vízbe ( 200-300 L)  100 g / 2 L

A rózsaszínű EM-X kerámia (rószaszínű csövecskék, Amron A kerámiapor) alacsonyabb hőmérsékleten, 800-900 °C-on lett kiégetve és ezért relatíve lágy és porózus. Fő tulajdonsága a káros öszetevők ad/abszorpciója a káros anyaggal terhelt vizekben. Kb. 6 hónap alkalmazás után ki kell cserélni, mivel a megkötőképessége kimerül. A felhasznált csövecskék azután a talajba illetve komposztba adagolva felhasználhatóak.

 

EM-X kerámia 35 mm-es csövecske

 

 

Magas hőfokon kiégetett szürke EM-X kerámia relatíve nagy felülettel – olyan tulajdonságokkal, mint a szürke csövecske – alkalmas a víz mindenféle aktiválásához és energetizálásához. Sokoldalú felhasználási lehetőségeket nyújt.

Felhasználási területek és praktikus alkalmazások

 • Tavak – 1:10000
 • Növények öntözése – 1 darab vizeshordónként
 • Állattartás – 1 csövecske 500 literenként
 • WC – 1 db. öblítőtartályonként
 • Ivó- főzővízhez – 1 db. víz edényenként
 • Mosogatógépbe – 1 db. az evőeszköztartóba

Használati idő : merghatározatlan

Hatása : Aktiválja a vizet a molekuláris csoportok kisebbítése által és kontrolálja az oxidációt.

Felhasználandó mennyiség :  2 darab /  konténer

                                                2 darab / kád víz

                                                2 darab / tartály

 

EM-X kerámia gyűrű ivóvízbe

 

 

Magas hőfokon kiégetett szürke EM-X kerámia – olyan tulajdonságokkal, mint a szürke csövecskék. A vizet a klaszterek kicsinyítése révén aktivizálja, felületi feszültségét csökkenti, az oxidációt gátolja, infravörös sugárzást bocsát ki. (2 literig)

Felhasználási területek és praktikus alkalmazások

 • Ivóvíz, főzővíz – 1 db. 1-2 literes kancsóhoz (kb. 2-4 órát állni hagyni)
 • Itatótál állatoknak – 1 db. tálanként
 • Főzéshez és olajban sütéshez – 1 db-ot lábasonként, fritőzönként, serpenyőnként belefektetni
 • Kávéfőző – 1 db.
 • Élelmiszer tárolásához – 1 db. a hűtőbe

Használati idő : meghatározatlan

Hatása : Aktiválja a vizet a molekuláris csoportok kisebbítése által és kontrolálja az oxidációt. A vizet a klaszterek kicsinyítése révén aktivizálja, felületi feszültséget és az oxidációt csökkenti. Infravörös sugárzást bocsát ki. Erősebb hatás, mint az ivóvízbe való gyűrű esetében (5 literig).

Felhasználandó mennyiség  : 1 darab / 1 konténer

                                                   1 darab / 1 serpenyő,lábos

                                                   1 darab / sütő

Felhasználási területek és praktikus alkalmazások

 • Fritőzolajhoz (sütéskor és tároláskor) – 1 db. a fritőzbe vagy serpenyőbe
 • Rizsfőző, kávéfőző – 1 db.
 • Ivóvíz – 1 db. kancsónkénz 5 literig
 • Mosó-, mosogatógépbe – 1 db. gépenként

 

EM-X kerámia nagy gyűrű általános használatra

 

Magas hőmérsékleten kiégetett szürke kerámia – szürke csövecskékkel megegyező tulajdonságok – mindenféle vízélénkítéshez a fürdőszobába – aktiválja s feljavítja a fürdővizet.

Felhasználási területek és praktikus alkalmazások

 • Fürdő, akvárium – 1 db. kádanként
 • Növények öntözéséhez – 1 db. vizeshordónként
 • Ivóvíz – 1 db. Palackonként

Használati idő : meghatározatlan

Hatása : átszállítja a hőt az infravörös sugarakon

Felhasználandó mennyiség  : 1 darab / kád

 

EM-X Kerámia Golyó - Yuyu Gojuyuni  - 5mm

 

 

A vizet a klaszterek faldarabolásával aktiválja. Különböző területeken alkalmazható – vázában vagy szökőkutakba – jobban mutat, mint a csövecskék.

Felhasználási területek és praktikus alkalmazások

 • Akvárium – 1%-a a vízmennyiségnek
 • Párnában – maroknyi párnánként
 • Vágott virág vázában – 5%-a a víznek
 • Mosógép – 1 maroknyi egy zsákocskába varrva és a dobba fektetve
 • Szobaszökőkút – a víz 1 %-a

Használati idő : meghatározatlan

Hatása:  Aktiválja a vizet a molekuláris csoportok kisebbítése által és kontrolálja az oxidációt.

 

EM-X kerámia vízreaktor

 

Az ausztrál Ken Bellamy-val és a Bremstall céggel együtt egy hosszú kutatás során ki tudtunk fejleszteni egy EM-X kerámia vízreaktort. Az EM-X kerámia 35 mm-es csöveken alapszik, amelyeken egy pörgettyűben keresztül áramlik a víz. Így az EM-X kerámia vízreaktor olyan átjárhatóvá lesz téve, amennyire lehetséges, ugyanakkor a csövecskék a tisztításához hozzáférhetők. A vízreaktor a mindenkor használt vezeték-átmérőjére állítható be.

 

E-SMOG C-Seal

 

Egy speciális fóliára rányomott vékony réteg EM-X kerámia – elektromágneses mező, hullámok semlegesítésére (mobiltelefon, számítógép) – csökkenti az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatásokat (szemek, immunrendszer, DNS, stb.).

Felhasználási területek és praktikus alkalmazások

 • Számítógép, tévé, rádió stb.- 4 db-ot felragasztani
 • Hajszárító, borotva, mobiltelefon, kézikamera – 1-et felragasztani

 

EM-X kerámia Genki Taikoban

 

Speciális EM-X kerámia, amely magas frekvenciájú és infravörös sugarakat bocsát ki, harmonikus rezonancia-hullámokat indukál az emberi testben – szabályozza és stimulálja az energiaáramlást, a kikapcsolódásról és a fájdalomcsillapításról gondoskodik.

Felhasználása, alkalmazása:

Ragassza fel az EM-X Kerámia Genki Taikobant, ami egy tapaszon rögzített kerámiagyűrű, azokra az akupunktúrás pontokra, amelyeket előtte egy orvos vagy természetgyógyász meghatározott.

Hagyja az EMX Kerámia Genki Taikobant olyan hosszú ideig felragasztva, ameddig a kívánt hatás bekövetkezik.

Az EM-X Kerámia Taikobant használhatjuk egymás után többször is, mivel a hatása egyáltalán nem csökken a hosszabb ideig tartó, vagy ismételt felhasználással.

Szedje le a kis kerámiagyűrűket az eredeti tapaszaikról, aztán ragassza fel azokat új tapaszra..

 

NE HAGYJA FIGYELMEN KÍVÜL:

  - az EM-X Taikobant ne nyissa ki a bőrre helyezés előtt, ekcémára vagy problémás bőrfelületre is
    alkalmazhatja.

  - Az érintett bőrfelületnek tisztának és száraznak kell lennie

  - Fürdésnél, tusolásnál vagy szaunázásnál, jobb ha az EM-X Kerámia Taikobant átmenetileg eltávolítjuk.

 

Fontos útmutatók:

Abban az esetben, ha az EM-X Taikoban használata alatt valamilyen szokatlan reakciót észlel vagy nem érzi jó magát, minél hamarabb el kell távolítani a tapaszokat.

Hosszan tartó panaszok esetén feltétlenül orvoshoz kell fordulni.

Javaslatok:

A Taikoban kerámiagyűrűt ragassza egyszerűen a fájó, sérült vagy begörcsölt  területre, legjobb oda, ahol nyomásra a legjobban fáj – különösen hatásos, ha akupunktúra kezelés után használjuk.

 

EM-X kerámia karkötő és lánc

 

Általános leírás

Az EM-X kerámia előállítása során a massza az EM-X-szel nagyon magas hőmérsékleten kerül kiégetésre kb. 700-1000 °C -on. Az EM és EMX tulajdonságai egy magas kedvező mágneses rezonanciát eredményeznek.

 

 

 

EM.-X Kerámiapor „Terra C”

Megfelelő környezeti feltételeket biztosít a mikroorganizmusoknak. A háztartási hulladékot kiváló hatóerejű Bokashi-vá alakítja. Alkalmazása, mint komposztadalék és talajjavító.
 

EM-X Amron A Kerámiapor

  

Az EMX AMron A kerámiapor adja a szobák (tér, helyiség) színét festéskor. Abszorbeálja és csökkenti a káros összetevőket az építőanyagban, festékben, ragasztóanyagokban.

Adagolás: A kész festékhez 1-2 %-ot hozzákeverni

 

EM-X Super Cera C építőpor

 

Ez egy építési adalék kiégetett és megőrölt agyagból. Házépítéshez és felújításhoz alkalmas. Javítja a beton, cement, habarcs keménységét és sűrűségét. A beton cementtartalmának 0,2 %-nyi mennyiséget kell hozzákeverni

 

EM-X kerámia-por, „super Cera-C”

 

Talajjavításban stabilizálja az antioxidáns hatást; ajánlott együtt használni EMa-val, EM-5-tel, és EM-FPE-vel, ugyanúgy mint EM- Bokashival.

Ez egy szürke por, ami EMX kerámiából van finomra őrölve, így egy stabil antioxidáns hatást mutat.

 • Talaj minőségének javítására
 • EM Bokashi előállításához
 • Háztartási és további szerves hulladékok fermentálására
 • Ezeket átalakítja kiváló minőségű trágyává
 • Adalékként tavak és élőhelyek vízkezeléséhez

 

EM-X tartály, EM-X kerámia tál, EM-X virágtartó

 

 

Általános leírás:

Az EM.X kerámia a termék alapanyagába lett bedolgozva, ezért az EM frissentartó magas rezonancia-hatását biztosítja.

További tulajdonságok:

 • Jó zárhatóság; egy gyors zár segítségével a nedvesség megőrződik.
 • Jó tárolhatóság, kis helyigény

Elviseli a 120 °C-ig a meleget, ezért mikrohullámú sütőben is használható. Mikróban használva a tetőt el kell távolítani, de üresen és magas olajtartalmú étellel ne használjuk. A kerámiapor megjelenése nem rontja a termékek minőségét.

Felhasználási területek:

Élelmiszerek tartós tárolására, mikróhoz, háziállatok itatótáljának.

 

EM-X kerámia frissentartó zacskó

 

 

A kerámia bekeverése a műanyagba meghosszabbítja az élelmiszer tartósságát és frissességét. Megfelelő tisztítással minimum 20-szor felhasználható. Különböző méretekben kapható húshoz, halhoz, zöldséghez, gyümölcshöz, rizshez stb.

 

Frissentartó dobozok EM-X kerámiával, 3-as szettek, különböző méretben

A kerámia bekeverése a műanyagba meghosszabbítja az élelmiszer tartósságát és frissességét. A dobozok elviselik a 120 °C-ig a meleget, ezért mikrohullámú sütőben is használható. A kerámiapor látható megjelenése nem rontja a termékek minőségét. Megfelelő karbantartással a dobozok korlátlan ideig felhasználhatók. Felhasználható húshoz, halhoz, zöldséghez, gyümölcshöz, rizshez, sajthoz, fűszerhez, salátához, tésztához, készételhez, mártáshoz, leveshez, süteményhez stb.

 

Frissentartó tetők EM-X kerámiával

A frissentartó tetőkben található EMX kerámia meghosszabbítja az ételek tartósságát és frissességét.

 

M-X Kerámia tányérok

 

Fehér és barna színben kaphatók.

 

EM virágtartó

 

 

Az EM.X Kerámia a műanyagban segíti a növények növekedését és megakadályozza a föld oxidációját.

 

Az EM-X kerámia felhasználása

Az EM-X kerámia a hatását közvetlenül a víz feljavításában mutatja. Minél több EM-X kerámiát adunk a vízhez, annál gyorsabban lezajlik az energetizáló folyamat. Hosszabb használatnál a hatás megerősödik.

 

Ajánlott mennyiség

Kis mennyiségű vízhez kb. 10-20 darab szürke csövecskét adjunk, illetve egy ivó-gyűrűt egy liter vízbe. Minél nagyobb a vízmennyiség, arányosan annál kevesebb kerámiát kell rakni.

Optimumként az EM-X kerámia szürke csövecske a 35 mm-es EM-X kerámiával vált be.

EM-X kerámia javaslat 500 liter vízhez (szükséges számú csomagnyi csövecske)

Vízmennyiség

Megforgatott víz

Átfolyatott víz

 

Szürke csövecske

35 mm-es csövecske

Szürke csövecske

35 mm-es csövecske

0-1m3

1

1

2

2

2 m3

2

1

2

3

5 m3

2

2

3

4

10 m3

3

3

4

5

20 m3

4

4

6

6

50m3

5

5

8

8

100 m3

8

6

9

9

200 m3

10

10

10

12

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!