Termékeink

Tisztítószer referenciák

Tisztítószer referenciák:

Sturmann Linda
Ami az általános tisztítószert illeti azon túl, hogy az allergiám nem jelentkezik a használata közben, csillog- villog a csempe, a mosdó, a járólap és a wc. Mindent ezzel mosok le és nagyon szépen leszedi a vízkövet a piszkot, sőt még a "makacs szennyeződéseket" is :). Nekem nagyon jólesik, hogy a lakásban nem klór szag terjeng, vagy más vegyszerek "mű jószaga" hanem egy természetes illat, ami nem önmagában dominál, hanem a lakás saját illatába olvad.

Hodoba Ferencné:
eMC tisztítószerek: rendszeres használatával 1 hónap alatt teljesen eltűntek a kézfejemről a májfoltok.

Katona József:
Mosogatásra, tisztogatásra használom a levendulás tisztítószert. Igaz a túlfolyékony állaga miatt egy semlegesebb mosogatószerrel keverve alkalmazom, mert nekem hiányzott a habosító hatás. De mindenképpen szeretem, hogy ezáltal is bejut a lefolyókba.

Kerekes Istvánné:
Nagyon érdekesen tisztulnak az edényeim! December óta használom a mosogatáshoz a limettás tísztítót. Azokat az edényeket amelyeket sűrübben használok tisztábbak, fényesebbek lettek. Azt is megfigyeltem, hogy pl.ha sültet készítek nem ég,sül oda az étel. Úgy fogalmaztam meg magamban,hogy az EM vigyáz ránk. Érdekes!? A takarítás is sokkal könnyebb!
Változatlanúl szeretek takarítani,met hosszabb ideig látszik a munkám.
Érdekes, hogy  az az olaj,amibe a halat /hazait/ szoktam sütni annak nem érződik a hal szag, pedig többször használtam. Sütéskor 2-3 csövecskét teszek az olajba.

Mészáros Jutka:
A háztartás minden területén használom az eMC tisztítószereket (mosogatástól az ablaktisztításig). Pozitív tapasztalataim, hogy a vízkövet eltüntette és azóta nem is lett újra vízköves a felület. A felmosó-vizet a wc-be kiöntve teljesen megszűnt a pöceszag.

Szentkereszty Stephan:
eMC levendula: mosásra kiválóan alkalmas tisztításra és légfrissítésre a legjobb

Szever Jánosné:
Kipróbáltam az  eMC citromos tisztítószert és csodát láttam. Minden félelem nélkül lehet használ, nem maró hatású mégis tisztít, a bútorokat fényesíti, a zuhanykabinunk még soha nem volt ilyen ragyogó, főleg mióta rájöttem, hogy a legjobb használni. Minden fürdés után azonnal befújok mindent és egy picit öblítem csak le. KIVÁLÓ!!  A szagok eltűntek, a minden ragyog, természetesen a wc-t és a mosdót, mosogatót /inox/ is ezzel tisztítom. Ők nem háziállatok, hanem házibarátok!
A növendék fácskáim az EM BIO-t kapták. Nem engedtem a férjemnek, hogy mással permetezze be őket. Szépen segített a fáknak legyőzni a tetvességet, itt csak türelem kell és az eredmény nem marad el.
Elfelejtettem megemlíteni a gazdaságosságot, ami szintén kiemelkedően jó.
Örülök, hogy Önökre és termékekre találtam

Az üzletemben megjelenő hangyákat befújtam eMC-vel és úgy eltűntek, hogy azóta sem jöttek újra. Nem döglöttek meg csak elmenekültek. Nem véletlen, hiszen a szomszéd üzletben is ugyan ez történt.

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!