Termékeink

Vásárlói referencia

Viktória

Idén tavasszal érkezett el az a pillanat, amikor a saját kertemet kezdhettem csinosítani.
Mivel a férjemmel már évek óta próbálunk „tiszta” környezetet teremteni, legalább a saját kis környezetünkben, ezért már előre elkezdtem keresgélni, hogy vajon milyen „tiszta” tápanyagot adjak majd a növényeimnek. Természetesen az interneten kezdtem a kutatást. A kattingatások közepette egy honlap került elém, valami „emtech”, meg valami Em-bio. Hosszasan olvasgattam, vajon miről is lehet szó, azonban nem teljesen értettem, valamiért viszont nagyon érdekelt. Néhány nap alatt, sok-sok óra utána olvasást követően, kissé bizonytalanul de telefont ragadtam és felhívtam a honlapon található számot, feltettem a tétovázásom okát képező kérdéseimet és megrendeltem az első liter Em-biot.
Mivel dezodorunk már nagyon kevéske volt, megrendeltem hát egy dezodort is.
Az Em-bio először a balkonnövényeimet táplálta, majd a szép sorban betelepülő fáimat, növényeimet. Használtuk a kis örökzöld bokrocskámra, amikor szegényt ellepték a levéltetvek. Örömmel konstatáltam, hogy néhány nap múlva teljesen eltűntek a tetvek.
A levelek sérülései is megszűntek néhány hét alatt.
Az Em-bio-t azóta nagyon változatosan használtuk.
A kutyusaink házának belső frissítésére, derítő aknába, sátoros kirándulásaink során használt mobil wc -be,stb.
A növényeinket folyamatosan öntözzük a termékkel, illetve nyáron havi rendszerességgel a lombjukat is kezeljük az Em-bio-val.
A dezodort a férjem kissé kétkedve fogadta. Miért kellett leváltani a régit?- kérdezte. Arra kértem, próbáljuk ki, ha nem működik máris visszakapja a régit. Engem már az első néhány használat során meggyőzött. Könnyű felvinni, hisz pumpás, kellemes, friss illata van és nagyon hatékony. Nekem nyáron is egész napos védelmet nyújtott. A legnagyobb kritikus azonban a férjem, az ő véleménye nagyon fontos a számomra. Ő csak annyit mondott: nem tudom mi ez az újításod, de hogy jó, az biztos. Ilyet még rendelhetsz! Az árán kissé zsörtölődött de mivel kettőnknek is kiadósra sikerült az első palack, így meggyőződtünk róla, hogy „megéri az árát”.
Egyre jobban izgatta a fantáziámat, vajon milyen is lehet a többi termék, így rendelési palettámon a nyári krém, a szappan és az Emóció következett. Mivel a bőröm rendkívül érzékeny számomra nagyon fontos, hogy mivel tisztálkodok, illetve ápolom.
Gyermeki türelmetlenséggel bontogattam ki a csomagomat és kezdtem bele azonnal az arcápolásba. Szappannal arcmosás, majd nyári krém. A szappannak kellemesen krémes, lágy a habja és aminek nagyon örültem, hogy arcom nem pirosodott ki és nem húzódott a használatát követően. A nyári krémet azonnal felvittem az arcomra. Első benyomásként rögön azt szűrtem le, hogy nagyon jól kenhető és tényleg hamar beszívja a bőr.  Nem hagy maga után zsíros hatást. Egész nyáron használtam. Ősszel tértem át a normál krémre. Ezzel is hasonlóak a tapasztalataim. Mindkét krém bársonyossá tette a bőrömet és az apróbb ráncaim is kisimultak.
Az Emóció hatását észrevehetően a férjemnél érzékeltük. Szegénynek szinte folyamatosan sok volt a gyomorsava. Ez állandó problémává vált számára. Első próbálkozásom során, amikor megitattam vele a terméket nagyon felháborodott, hogy reggel ilyen savanyú levet itatok vele, ettől biztos majd még rosszabb lesz a gyomra és egész nap sava lesz, stb. Mivel nekem sem voltak tapasztalataim, ész érvekkel nem tudtam a termék védelmére kerekedni.
Hetek teltek el úgy, hogy nem tudtam rábeszélni a férjemet egyetlen pohárka Emócióra sem. Egy hétvégén aztán nagyon rosszul érezte magát egy hajnalig tartó születésnapi bulit követően. Én gondoltam egyet és megitattam vele egy adagot az emócióból., majd este megismételtük. A gyomra rövid idő alatt helyrejött és azt vettük észre, hogy a gyomorsav problémája is kezd rendeződni. Én azt gondolom, hogy ez számára is meggyőző lehetett, hiszen azóta már folyamatosan issza az Emóciót, így csak nagyon ritkán küszködik az eddig mindennapos gyomorproblémával.
Nekem egy ekcémás folt jelent meg a lábamon. Emócióval borogattam, majd balzsamkrémmel kenegettem minden nap többször is. Az érdes, repedezett felület a bőrömön szépen elkezdett puhulni, az erős vöröses szín pedig mára már szép rózsaszínné fakult. Még halványan látszik a nyoma de ez engem már egyáltalán nem zavar.
Hónapok alatt szépen fokozatosan elkezdtem bővíteni a készletemet a probiotikus tisztítószerekkel, samponnal, hajbalzsammal, fogkrémmel, kézkrémmel, illetve egy nyaralásra készülve tusfürdővel. A tusfürdőt az ára miatt úgy gondoltam, hogy egy nyaralásra megveszem, majd hazatéve a szappanhoz térek vissza. Háát ez nem így történt. Annyira „más” volt vele tisztálkodni, hogy egyszerűen nem tudtam visszaállni a szappanra. Szavakkal talán nem is tudom kifejezni miért, csak egyszerűen nem tudok azóta mással zuhanyozni, csak a tusfürdővel. Amennyiben az ember tudatosan használja, nagyon kiadós és gazdaságos.
A hajam vékony szálú és száraz, töredező. Az avocado sampon a balzsammal együtt nekem nagyon jó párosnak tűnik. Puha, könnyen fésülhető és szép fényes tőle a hajam.
A fogkrém kellemes ízű, szépen tisztít, mi nagyon szeretjük.
A kezemen a bőr mindig száraz, repedezett volt. Sokszor vérzett a repedések miatt. A Bioensam kézkrém néhány nap alatt szépen rendbe tette a kezeimet. Szeretem használni mert tényleg másodpercek alatt beszívódik és nem kell órákig ülni a kezünket morzsolgatva, hogy bármihez is hozzá tudjunk nyúlni.
A tisztítószerek nálam az óriási meglepetést okozták. Felbontottam, hígítottam az előírásnak megfelelően és szórófejes flakonba töltöttem, így vittem fel a csempézett konyhapultomra. Természetesen a fugák el voltak szennyeződve vörösborral, céklával, stb. Sajnos már többször próbálkoztam a kitakarításával, de semmivel nem ment. Szóval felvittem a konyhapultra és vártam néhány percet. Közben azért az járt a fejemben, hogy ez nem habzik, igazából olyan érzésem volt, mintha csak tiszta vizet fújtam volna a szét a konyhámban.
Hát, eltelt az a néhány perc, én pedig egy száraz törlővel elkezdtem letörölni a pultot. Megdöbbenésemre az említett foltok szinte teljesen eltűntek és olyan „nagyon tisztaság érzésem volt” , ami órák múlva csak fokozódott. Mára már a tisztítószereket nagyon sokrétűen használom. A konyhától, a szobákon keresztül, a fürdőig, minden helyiségben tudom őket hasznosítani.  Eltávolítja a vízkövet, nem foltos tőle a tükör, az ablak, szép a csempe és a járólap, de a fa bútoraimon is előszeretettel használom. Időnként spriccelek az ülőgarnitúrára és a függönyökre is, csak mert olyan komfort érzetem van tőle és frissíti a levegőt.
Az edényeimet is ezzel tisztítom. A mosogatógépbe is teszek, illetve oda a kerámia csövecskékből is tettem az evőeszköz kosárba. A tapasztalatom, hogy a kerámia és a tisztítószer használatával nem kell sót és öblítő szert töltenem a mosogatógépbe, így is nagyon szépek, csíkmentesek és tiszták az edényeink. Kézi mosogatásra is használom, ott teljesen felváltotta a régi tisztítószeremet.
A textiltisztítót  mosódióval együtt alkalmazom és imádom. Öblítőt nem használok mellé csak egy kis ecetet töltök az öblítős rekeszbe és gyönyörűen puhák, tiszták a ruhák.
Összességében elmondhatom, hogy a ház körül, kívül belül használom a probiotikus termékeket nagy megelégedettséggel.
Remélem nagyon sok embernek fognak segíteni, örömet okozni a termékek.
Jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Viktória.

Hagyj üzenetet!
Jelenleg nem elérhető
Ügyintézőnk 9-15 óra között válaszol kérdéseire!